dinsdag 13 november 2012

Lang geleden en verhuizen!

Hallo bloggers!

Het is erg lang geleden dat ik wat van me heb laten horen -shame on me!!
Dat had twee redenen, ten eerste ben ik een hele tijd behoorlijk zwak geweest door een te lage hB, wat weer kwam door mijn hormoonhuishouding. Inmiddels ben ik weer aardig opgeknapt en heb ik weer veel meer energie!! :-) Geprezen zij de Heere die mij door deze moeilijke tijd gedragen heeft en mij beterschap heeft willen schenken! Ik bid of Hij  met mij mee wil gaan als ik binnenkort onderzoeken ga krijgen. 


De tweede reden is, zoals je kan zien in de titel, we gaan verhuizen!
Van ons lieve, maar kleine en vochtige huisje, gaan we verhuizen naar een mooi, groot en landelijk huis. Ik heb er veel om gebeden of we ter Zijner tijd een fijn huis mochten vinden, en nu kregen we een paar maanden zo'n mooi aanbod, voor ons echt een geschenk zo vlak voor de (koude) winterdagen! Het huis waar we nu wonen is echt erg schattig en liefelijk, maar het was afgelopen winter zo vreselijk koud en vochtig. Doordat het zo vochtig is moet ik erg oppassen dat er geen schimmels komen etc. etc. 
We gaan verhuizen op 1 december, gelijk in één keer over want het nieuwe huis is ongeveer een uur rijden vanaf hier. De eerste week(weken) zetten we de meubels in de garage, zodat we rustig kunnen klussen. Dus de afgelopen weken heb ik niet stil gezeten!! Er zit al heel wat in dozen en koffers!


We hebben er allebei onwijs veel zin in! Het is een heerlijk landelijk huis tussen twee melkvee bedrijven in. We hebben een leuke tuin, waar we een mooi klein weitje kunnen creëren voor de kippetjes!! :-) Mijn man werkt zo veel mogelijk gewoon door, er hoeft gelukkig ook niet veel te gebeuren!  En er zijn een paar vriendinnen die aangeboden hebben om een dag te komen helpen, heel fijn!!


Ik verwacht dat het de komende tijd nog wel rustig zal blijven, maar ik hoop het bloggen op te pakken als we gesetteld zijn ( en misschien laat ik jullie al wel een keertje eerder meekijken in ons nieuwe huis! Maar ik beloof niets haha!).
Bij leven en welzijn zitten we er voor de kerst netjes bij, echt fijn!  

Op het blog van Annemieke van Eigenwijs, Landelijk, Geïnspireerd bloggen staat een link naar een soort dagboek voor de weken voor advent. Zie haar blog van vandaag (maandag 12 november) voor verdere informatie. Ik heb het boek uitgeprint en in een map gedaan. 
Nog een paar weken, dan is het alweer advent. 
Wat vliegt de tijd! ( zeker ook nu we aan het inpakken zijn!!)

Ik wens jullie allemaal een goede en gezegende week toe.

Lieve groeten, Marike4 opmerkingen:

 1. Marike, heel veel succes. Ik wist niet dat je zoveel koffers had :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, succes met alle drukte. Ik heb je een award gegeven. Lees mijn blog: http://zeeuws-knoopje.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes. Ik hoop ook dat je er van te voren heerlijk van kunt genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel fijn dat je weer terug bent.
  Nu je koffers pakken en straks genieten van een droog en warm huis...ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen